Мъж и жена изпотиха ченгетата при арест. По досъдебно производство на

...
Мъж и жена изпотиха ченгетата при арест. По досъдебно производство на
Коментари Харесай

Мъж и жена оказаха яростна съпротива при арест

Мъж и жена изпотиха ченгетата при арест. 

По досъдебно произвеждане на Районна прокуратура – Пловдив са наказани мъж и жена за причиняване на леки телесни повреди на полицейски чиновници и хулиганствоПо досъдебно произвеждане на Районна прокуратура – Пловдив са наказани Д.И., на 31 година, и 33-годишната А.Й. Те са приети за отговорни за това, че на 23 януари 2024 година, в гр. Хисаря, обл. Пловдив, са предизвикали леки телесни повреди на три лица, двама от които полицейски чиновници, изпълняващи служебните се отговорности. Д.И. и А.Й. са наказани и за осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото и действието е съпроводено със опозиция против орган на властта – полицейски чиновници, и се отличава с извънреден цинизъм и смелост.

Д.И. е приет за отговорен и за това, че на същата дата и място е държал малко количество наркотични субстанции – марихуана, както и револвер " Макаров “ и 8 бойни патрона, без да вземе нужните ограничения за сигурност.

Районен съд – Пловдив е наложил на Д.И. и на А.Й. наказване от по 1 година отнемане от независимост условно с изпитателен период от 3 години, за всеки един от тях, както и санкция от 2000 лв. за Д.И. Наказанието е по съглашение, утвърдено от Районен съд – Пловдив. Двамата не са били осъждани.  Определението на съда е дефинитивно.

Установено е, че Д.И. и А.Й. на 23 януари 2024 година са посетили заведение в гр. Хисаря, обл. Пловдив, където нарушили публичния ред и след подаден сигнал на място пристигнали двама полицейски чиновници. Д.И. и А.Й. не се подчинили на техните разпоредби, оказали  опозиция при задържането и им нанесели леки телесни повреди, както и на третия потърпевш – клиент на заведението.

При осъществена инспекция у Д.И. е открито малко количество марихуана, на стойност 18 лв.. Установено е също, че той погрешно съхранявал револвер и патрони за него. Д.И. е бил полицейски чиновник в районно ръководство в гр. София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР